Contact

_166

06-55153650
info@dickpels.nl

3 thoughts on “Contact”

 1. Beste Dick,

  Ido Weijers deed me je CD ‘Crosspath’ cadeau. Ik vind ‘m prachtig! Mooie nummers, heel goed gezongen en smaakvolle, gevarieerde begeleiding. Grote complimenten!

  Hartelijke groet,
  Ruud

 2. Hallo Dick, via een leuke zaterdagmiddag in de Roode Bioscoop, waarbij jij een kort optreden had, kreeg het publiek ook nog een cd van je cadeau – en ik was een van de gelukkigen. Wat een prachtige muziek op deze “Crosspath” CD. Ik heb het al heel vaak beluisterd. En het titelnummer deed me denken aan de muziek van vroeger van Crosby, Stills & Nash.
  Heel erg bedankt voor deze geweldige muziek ! Je hebt een mooie, melancholische stem en het gitaarspel en de overige begeleiding is ook geweldig !
  Hartelijke groeten,
  Roy Jongeling (www.royjongeling,nl) Nee, ik ben geen muzikant helaas, al kan ik wel zingen. Mocht je ooit een lage stem nodig hebben op de achtergrond, dan ben ik je man !

 3. Beste Dick,
  Ben lid van Groen Links en de PvdA. Helemaal eens met jullie oproep.

  Idee: geen fusie, maar wel een contract om direct na de verkiezingen de fracties te laten fuseren. Dan trek je wel samen op, maar kunnen kiezers toch hun kleur geven aan de fractie. En je hebt meer publiciteit in de campagne.

  Kees Hooyman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *