Music

New album out 15 December 2018!

   

For full info and access to music, see my dedicated music site www.dickpelsmusic.nl

In the early 1970s, I played bass and lead guitar in various rock bands in the area of Hilversum and Amsterdam, among which The Guardians, Amos Tamela & The Serpentine and Punky’s Dilemma (long before the era of punk!).

  lanx6          Serpentine8

café Langereis 24.1.15

Since my retirement, the musical spirit has risen in me once again, giving birth to a lot of original songs, which I also perform here and there.  In September 2015 I released my first album called Crosspath, which is available through Spotify, iTunes, Google Play etc.

Crosspath_DickPels_hoes - voorkant

Crosspath_Dickpels_CDlabel6

 

 

 

One thought on “Music”

 1. Beste Dick,

  Misschien kun je je mij nog herinneren als ik zeg dat ik een college van je gevolgd heb. Dat zal zo eind jaren ‘80 geweest zijn. De colleges heb ik gevolgd aan de RUG, waar ik sociologie studeerde. De naam van het college was “Waarden en feiten”, of de naam van het college leek sterk hierop. Ik vond het best interessant.
  Sindsdien heb ik heel wat meegemaakt, maar ben verder niet wetenschappelijk actief geweest, alhoewel ik dat bij momenten best interessant heb gevonden. Op dit moment lees ik De Tocqueville’s “Over de democratie in Amerika” trouwens.
  Wat ik verder nog wil vermelden is dat ik op dit moment psychiatrisch patiënt ben. Als je mijn blogpagina bezoekt, zul je zien dat mijn blogs voornamelijk daarover gaan. Autobiografisch best interessant, maar er is bijvoorbeeld ook een blog waarin ik melding maak en dieper in ga op het boek “Een poging om in de waarheid te leven”, geschreven door Vaclav Havel. Ik hoop het palet van onderwerpen waar ik over schrijf te verbreden.
  Het ga je goed,

  Alwin Bruins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *