Contact

_166

M.S. ‘Nymphaea’
Zoutkeetsgracht 6 K
1013 LC Amsterdam
06-55153650
info@dickpels.nl
www.dickpels.nl

 

3 thoughts on “Contact”

 1. Beste Dick,

  Ido Weijers deed me je CD ‘Crosspath’ cadeau. Ik vind ‘m prachtig! Mooie nummers, heel goed gezongen en smaakvolle, gevarieerde begeleiding. Grote complimenten!

  Hartelijke groet,
  Ruud

 2. Hallo Dick, via een leuke zaterdagmiddag in de Roode Bioscoop, waarbij jij een kort optreden had, kreeg het publiek ook nog een cd van je cadeau – en ik was een van de gelukkigen. Wat een prachtige muziek op deze “Crosspath” CD. Ik heb het al heel vaak beluisterd. En het titelnummer deed me denken aan de muziek van vroeger van Crosby, Stills & Nash.
  Heel erg bedankt voor deze geweldige muziek ! Je hebt een mooie, melancholische stem en het gitaarspel en de overige begeleiding is ook geweldig !
  Hartelijke groeten,
  Roy Jongeling (www.royjongeling,nl) Nee, ik ben geen muzikant helaas, al kan ik wel zingen. Mocht je ooit een lage stem nodig hebben op de achtergrond, dan ben ik je man !

 3. Hallo Dick, waarom heb je nooit verantwoording genomen voor je niet op feiten gebaseerde kritiek op het debat Van Dam-Fortuyn? Je toenmalige kletsica over Van Dam die continu aan het woord geweest zou zijn of ‘dwars door Fortuyn heengegaan’ zou zijn, sneeft in het licht van de feiten: een aanzienlijk langere spreektijd van Fortuyn, een aanzienlijk ruimer beledigend repertoire van Fortuyn aan het adres van Van Dam voordat de laatste met zijn ‘minderwaardig mens’-quote kwam.

  Heb je 22 jaar na dato een wat overwogener opinie? Waarom kom je er niet mee voor de dag, en waarom neem je geen afstand van je misvattingen van weleer? Ik ben benieuwd.

  https://bit.ly/2GP9Scw

Leave a Reply

Your email address will not be published.